|
O intrebare...
|
|
15-11-2009, 03:54 AM
|
|||
|
|||
|
RE: O intrebare...
Cum modific si eu cartea pe care o citesc? Mi-am prins urechile cautand pe aici....
"Nu te simti niciodata singur daca ai o carte in mana" Arturo-Perez Reverte [color]Arta din Romania[/color] same old things |
|||
|
15-11-2009, 09:22 AM
|
|||
|
|||
|
PC Utilizator - editeaza profil - jos de tot.
Tara mea inventata Se spune că niciodată nu trebuie subestimat rolul Prostiei sau al Întâmplării... |
|||
|
16-11-2009, 12:37 AM
|
|||
|
|||
Multumesc. Sper de data asta sa tin minte.
"Nu te simti niciodata singur daca ai o carte in mana" Arturo-Perez Reverte [color]Arta din Romania[/color] same old things |
|||
|
16-11-2009, 11:32 PM
|
|||
|
|||
|
Stai linistita...si eu bantui pe-acolo de fiecare data...
)
Tara mea inventata Se spune că niciodată nu trebuie subestimat rolul Prostiei sau al Întâmplării... |
|||
|
24-07-2010, 10:26 PM
|
|||
|
|||
|
As vrea sa intreb si eu ceva, nu foarte important de aceea nu am creat alt subiect . Mi as putea schimba nickname-ul?
|
|||
|
25-07-2010, 02:23 PM
|
|||
|
|||
|
Interesanta intrebare. Si eu m-am gandit deja, fiindca la momentul cand mi-am facut cont nu am fost prea inspirata, dar nu stiu daca se poate din moment ce am postat deja destul de mult sub acelasi nickname...
"Forbidden to remember, terrified to forget... It's a hard line to walk"[/size][/font] |
|||
|
25-07-2010, 02:28 PM
|
|||
|
|||
(25-07-2010 02:23 PM)Alexandra_K Scris: Interesanta intrebare. Si eu m-am gandit deja, fiindca la momentul cand mi-am facut cont nu am fost prea inspirata, dar nu stiu daca se poate din moment ce am postat deja destul de mult sub acelasi nickname... Da, eu tot am cautat dar nu am gasit cum , cred ca nu se poate dar ca sa fiu impacata am intrebat ... |
|||
|
|
Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 1 Musafir(i)