|
Ne-a inghitit orasul
|
|
19-02-2008, 05:55 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 19-02-2008 06:01 PM de Amrita.)
|
|||
|
|||
|
Ne-a inghitit orasul
Ne-a inghitit orasul iubito (fragment)
Ce faci? Te privesc… Nu te mai uita la mine asa! dar cum ma uit? Te uiti de parca, de parca ar fi ultima oara cand ma vezi Ma uit cum pot Dar nu te parasesc Tu poate nu… Ce vrei sa spui?offf, iar ai chef de cearta! Am chef de tine Dar sunt aici Am chef de ce ai tu acolo… Acolo unde? Acolo unde nu te atinge nimeni…acolo unde doar briza marii te mai face sa vibrezi… Ti-ai pierdut mintile! Am pierdut…am pierdut ceea c ma mai face sa fiu om Hai taci! Nu vezi k aberezi? Nu vezi?nu auzi? Ce sa vad? Uita-te in jurul tau…ne-a inghitit orasul, iubito! Bea-ti odata cafeaua ca nu am chef sa ramana iar canile nespalate cu zatul asta pe ele…si eu tre sa plec… Te rog sa nu uiti de ce ai tu acolo! Cum zici tu… Cum zic eu?eu nu mai zic nimic, imi place sa te ascult…as vrea sa te ascult mereu, sa fii ca un ecou in mintea mea… Avem destul timp la dispozitie…acum trebuie sa plec, intarzii la serviciu si doar stii ce gura face Raduleasca dak nu ajung la timp.. Hmmm….timpul!timpul ar trebui sa ni-l facem singuri…nu vezi k ne-o ia inainte?nu vezi k se hraneste cu agitatia citatida….nu te duce azi!nu te duce sa lucrezi pentru altii!hai sa stam de vorba, acum cat putem…hai sa facem ceva si pt noi… Tu crezi k banii cresc in pom? Avem timp si sa facem bani…dar uita-te putin pe geam?uita-te…..ce vezi? Blocul vecin…. Exact! Vezi griul, plumbul...alb-negrul…. Si masinile vecinilor!da chiar, ai vazut c masina si-a luat sotia lu’ george de la etajul 4? De masinile altora imi pasa? Nu iti dai seama ca observi doar c vezi?... Pai si ce ai vrea sa vad, artistul lu’ preste? As vrea sa vezi cum copacul care ajunge cu coroana lui pana la etajul nostru, prinde din nou viata!nu vezi k inmugureste, nu e minunat? Dar asta se intampla in fiecare primavera! Nu auzi pasarile cum se aduna din nou pe crengi!nu te bucura? ma streseaza dimineata, nu ma lasa sa dorm… Suntem atat de diferiti…. Si ce vrei sa spui cu asta? Vreau sa spun ca ai uitat de tine si de lucrurile simple care sunt esentiale! Si eu vreau sa-ti zic k e ora 9 si un sfert si eu trebuia sa plec demult la serviciu si inca stau si iti ascult aberatiile… As vrea sa intelegi ce trebuie sa intelegi din ce-ti explic… As vrea ca diseara cand ma intorc sa dormi deja ca sa nu mai fiu nevoita sa-mi pierd timpul cu chestii atat de nefolositoare astazi… As vrea sa-ti pot oferii o parte din natura…asa cum o vad eu… Si eu te iubesc puiule!ma intorc la 10 diseara!paaaaaa (usa se tranteste puternic dupa ea) …s-ar putea sa gasesti doar ecoul meu…..
"Nu te simti niciodata singur daca ai o carte in mana" Arturo-Perez Reverte [color]Arta din Romania[/color] same old things |
|||
|
19-02-2008, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Ne-a inghitit orasul
Foarte frumos!Sper sa existe si o continuare
O voi astepta...
Lumea in miscare LumeaCartilor |
|||
|
19-02-2008, 06:15 PM
|
|||
|
|||
|
Multumesc.Asta este de fapt finalul unei piese de teatru pe care am ratat-o. Si o s-o rescriu. Am mai scris diverse chestii in seria "ne-a inghitit orasul"
"Nu te simti niciodata singur daca ai o carte in mana" Arturo-Perez Reverte [color]Arta din Romania[/color] same old things |
|||
|
19-02-2008, 06:17 PM
|
|||
|
|||
|
Eu sunt prima care te incurajeaza sa le postezi aici
![]() ![]() ![]() ![]()
|||
|
19-02-2008, 06:20 PM
|
|||
|
|||
|
Multumesc, esti draguta
|||
|
19-02-2008, 06:25 PM
|
|||
|
|||
|
Multumesc!Si tu esti
|||
|
19-02-2008, 06:43 PM
|
|||
|
|||
|
Dialogul lui cu orasul
Scimbare subtila de plan in ultimul moment. Rotatie de 180 de grade. De ce? Plictiseala abate gadurile tale oriunde atundeva.inca vrei sa le cauti printre tusele repezite dar deja e prea tarziu. construieste mai bine o metafora, mai fortata, mai ilogica cum vrei tu dar incearca sa o scri. As cauta dincolo de cuvintele tale acea expresie care sa imi dea un raspuns. rezultate nule imaginatia imi blureaza din cate vad luciditatea sau amorul propriu prea multe tonuri de gri ca sa mai rasara si altceva o stare aparte dispare imadiat bineinteles din cauza ta fantezia minciunilor? departe de mine asa ceva realitatea asta obscura si plina de fumuri nu te lasa sa ma vezi sau nu ma lasa sa te uit eu cred ca fugi de realitate si iti servesti aceasta prajitura subtila in mod repetat nu indulcesc nimic.primesc totul ca atare. nu vreau sa te mai privesc de ce nu te desparti de mine?
|||
|
20-02-2008, 01:01 AM
|
|||
|
|||
|
Trepte
Perdelele tac Praful zace peste tot E miros de mort. Prin Purgatoriu, Spre sanatoriu Si zac! Sus imperativ, Jos retrospectiv, Perpendicular, Grinzile cad, Dileme clare: Impas. Ajutate de trepte, Rasar contratrepte Scara se lateste Inima se intregeste, Urca fantasme Of, ce ceas! Calvar, dar banal Extreme-ntalnesc Ochi-mi plesnesc Amonte-aval Tridimensional Domino.
|||
|
20-02-2008, 08:43 PM
|
|||
|
|||
|
In
apa viermuie tiparii. In peste- ra - soparle si in- tuneric. Miriapozii urca pe mana celor ce scriu. Gheizere. Lampi de magneziu. Apa de fosfor. Cariera sub ploi. Plaman al vitei pe beton aburind cu striuri de calcar circulatia mare. Inca respirand, dupa crima. Piatra tinde spre celalalt regn, viermii se multiplica sub taisul lopetii.Cariera din care cu buzele excavez şi poemul acesta. Statui neglijate, din cele cu scarna de paseri pe sceptru, vegheaza.
|||
|
|
Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 1 Musafir(i)

O voi astepta...