|
19. Regina de gheata - Alice Hoffman
|
|
11-03-2007, 11:31 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima data: 27-07-2008 07:40 PM de BlueNinja.)
|
|||
|
|||
|
19. Regina de gheata - Alice Hoffman
In sfarsit am terminat ieri Regina de gheata! O carte care are toate ?ansele s? ajung? în Top 10 c?r?ile mele preferate! A fost extraordinara! Proaspata si ingenioasa, interesanta si provocatoare!
Personajul principal, o femeie plina de tot felul de frustrari, fascinata de moarte este lovita de fulger...si de aici incolo personajele care apar sunt din ce in ce mai bizare ?i atr?g?toare! Iata cum o descrie Magdalena Boiangiu din Dilemateca: Citat:O poveste desf??urat? sub semnul lozincii: "Mon?trii din toate ??rile, uni?i-v?!". Dac? i se asigur? privirii distan?a necesar?, orice ciud??enie se poate înscrie în normalitate. O feti?? care-?i ador? mama divor?at? se sup?r? când aceasta pleac? la o petrecere ?i î?i dore?te s? nu o mai vad? niciodat?. Dorin?a i se împline?te: mama moare. Inventivitatea autoarei în descoperirea "cadavrelor din dulap" se inspir? din lumea basmelor, devenit? atât de ostil? la maturitate, când virtualit??ile tuturor dorin?elor au fost epuizate. Da, este vorba despre aceia?i carte de care spuneam eu mai sus - dar pove?tile din ea sunt multe si fascinante, personajele sunt monstruoase ?i atrag?toare în acela?i timp...ce mai..una dintre c?r?ile acelea despre care m? întreb de ce nu le-am scris eu! |
|||
|
16-05-2008, 12:40 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Regina de gheata - Alice Hoffman
SI mie mi-a placut foarte mult cartea.
|
|||
|
14-04-2010, 08:24 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 19. Regina de gheata - Alice Hoffman
O carte excelentă, am recomnadat-o de câte ori am avut ocazia.
http://www.celina-bianca.blogspot.com/ |
|||
|
|
Utilizator(i) care navigheaza in acest subiect: 1 Musafir(i)